söndag 1 maj 2011

LÄGERSKOLA PÅ GRÄSÖ


Lägerskolan äger rum från och med onsdagen den 25/5 till fredagen den 27/5 på Rävsten som är en liten ö strax sydost Gräsö. Vi kommer att åka gemensam buss till Öregrund och därifrån med färja, buss och slutligen båt till Rävsten. Där kommer vi att övernatta två nätter i stugor. Eleverna planerar och lagar själva sin lunch och middag med sina stugkamrater. Planeringen av detta sker i skolan. Vi lärare fördelar eleverna i stugorna.
Under tiden på Gräsö kommer vi att ha olika aktiviteter t.ex. aktivitetsbana, träna på att ro, tipsrundor, vattenstudier, akvarellmålning, korvgrillning, säl- och fågelexkursion, fiske, musik mm.

Mer detaljerad information kommer att skickas hem veckan innan lägerskolan (med samlingstider, utrustningslista, regler mm).  Avfärd den 25/5 ca kl. 08.30 och hemkomst den 27/5 ca kl. 14.00.

Resan ingår i ordinarie undervisning och betalas till stor del av skolan. Varje elev ska betala 100 kr för resan. Betala till mentorerna senast fredagen den 6/5. Om ni har frågor så kontakta oss gärna.

Hälsar /
Maria, Göran, Marie, Anna, Natalia, Julie, Mattias, Jonas och Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar